Prachtige microcement projecten in Amsterdam

Bij Tendenza Design kun je naast de mooiste vloeren, wanden en plafonds ook terecht voor de complete afwerkingen van een woonproject. Bijvoorbeeld de inrichting of make-over van het interieur van je nieuwe woning of bedrijfspand. Dat houdt in dat we je compleet ontzorgen op het gebied van vloeren, plafonds en wanden in leefruimtes, maar ook in badkamers en toiletten. En niet alleen microcement vloeren, plafonds en wanden, maar bijvoorbeeld ook decoratief stucwerk en 100% RVS kranen en douchesets.

Kortom, alles om je stijlvolle nieuwe look helemaal af te maken. Ben je benieuwd hoe dat er in de praktijk uitziet? We laten je graag een aantal van onze gerealiseerde microcement projecten in Amsterdam zien!

Grachtenpanden, penthouses en andere droomhuizen

In een sfeervol grachtenpand in hartje Amsterdam realiseerden wij wanden en plafonds van marmorino – pleisterwerk – en een vloer van microcement in de eetkamer. De badkamer is voorzien van microcement wanden en een microcement vloer. De materiaalkeuze en de perfect afgestemde kleuren geven een bijzonder stijlvolle en ruimtelijke look, wat mooi in elkaar overloopt. Niet alleen in de leefruimtes, maar ook in de badkamer en in de hal.

Ook dit exclusieve penthouse bevindt zich in Amsterdam. Het biedt een schitterend, weids uitzicht, maar ook de binnenkant is een plaatje. De microcement vloeren en het decoratief stucwerk op wanden en het plafond zorgen voor een in elkaar overlopend geheel: door het naadloos aanbrengen van de verwerkingen ontstaat een bijzonder gevoel van openheid en ruimtelijkheid.

Stijlvoller kan bijna niet: we blijven nog even in buurt, om niets minder dan een droomhuis in hartje Amsterdam te laten zien. We zijn bijzonder trots op het resultaat: alle wanden en vloeren in deze uiterst sfeervolle woning met luxueuze uitstraling voerden we uit in microcement en decoratieve stucwerken. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen licht, sfeer en puur woongenot.

Onze bijzondere projecten met microcement in Amsterdam

We voorzien natuurlijk niet alleen woningen van de mooiste vloeren, wanden en plafonds, maar ook panden van bedrijven en andere organisaties. Zo realiseerden wij bijvoorbeeld in het Stedelijk Museum in Amsterdam een stijlvolle en robuuste balie van microcement.

Afgelopen jaren hebben wij vele restaurants mogen helpen bij een mooi eindresultaat. Zo is bijvoorbeeld Loetje een fijne partner om mee samen te werken om de restaurants naar een nieuw level te brengen. Mooie decoratieve stucwerken is onze bijdrage geweest aan het opvallende en schitterende interieur van restaurant Loetje in Amsterdam-Zuid. Dit is een van alle Loetje restaurants waarbij wij onze werkzaamheden en alle onderdelen van het interieur tot in de puntjes op elkaar hebben afgestemd. Hier eet en drink je in een elegante en verfijnde ambiance.

We zijn ook ontzettend trots op onze bijdrage aan een unieke make-over in Amsterdam. In een oude likeurstokerij kwam een moderne en chique loft, waarin we microcement vloeren en wanden realiseerden.

Microcement in de badkamer

We zien steeds vaker de keuze voor microcement in de badkamer. Het materiaal is daar dan ook bijzonder geschikt voor. Doordat microcement geheel naadloos is, geeft het je badkamer een stijlvolle, ruimtelijke en zelfs chique uitstraling. Daarnaast biedt het nog veel meer voordelen, zoals makkelijk onderhoud. Het is ook nog eens in diverse kleuren aan te brengen en het past bij vrijwel elke woonstijl. In deze badkamer in een pand aan de Ruysdaelkade in Amsterdam is gekozen voor lichte kleuren, wat de sfeer van licht en ruimte nog verder versterkt. Dat met microcement niet alleen met lichte, maar ook met wat donkerdere tinten een prachtig effect te bereiken is, bewijst ons microcement project in een badkamer aan de Herengracht.

Betonlook of beton ciré?

De betonlook is erg in trek. Wanneer je op zoek bent naar een betonlook vloer of wanden stuit je al snel op verschillende termen. Zo worden de termen microcement en beton ciré vaak ten onrechte door elkaar gebruikt. Wil je precies weten hoe het zit? In ons artikel over het verschil tussen beton ciré en microcement zetten we het voor je op een rij.

Alles voor een sfeer- en stijlvol interieur

Vloeren, plafonds, wanden en nog veel meer: Tendenza Design heeft de passie en vakkennis in huis om jouw woning of bedrijfspand in te richten op een manier die perfect past bij jouw (woon)wensen. Om dat te bereiken werken we met verschillende materialen. Naast beton ciré en PU-gietvloeren is één van onze specialisaties microcement. Ben je pas verhuisd of ben je toe aan iets nieuws? En wil je een unieke, natuurlijke en ruimtelijke uitstraling creëren? Er zijn enorm veel goede redenen om te kiezen voor stijlvol wonen met microcement.

Door de ambachtelijke wijze waarop we microcement aanbrengen en de handmatige afwerking is een microcement vloer, plafond of wand altijd uniek. Het geeft niet alleen een prachtig resultaat voor het oog, ook de praktische voordelen van microcement maken het een uitstekende keuze. Bijvoorbeeld de slijtvastheid en krasbestendigheid, en ook het onderhoud van een microcement vloer is gebruiksvriendelijk.

Neem vrijblijvend contact op!

Ben je geïnspireerd door onze microcement projecten in Amsterdam? En zoek je een betrouwbare en deskundige partner om de inrichting van je dromen te realiseren in jouw woning of bedrijfspand? De deskundige adviseurs van Tendenza Design denken graag met je mee. Wil je een afspraak maken in onze showroom of heb je vragen? Neem contact op! Bel naar 0299 679771, stuur een e-mail naar info@tendenzadesign.nl of maak een afspraak via onze afspraakplanner op de website.