Wij werken vanuit onze passie voor wanden/vloeren en gaan dan ook voor een perfect resultaat. Daarbij is samenwerking met onze klanten cruciaal. Aandachtig luisteren wij naar jouw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken de verwachtingen en de mogelijkheden. Eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer of wand van jouw dromen.

Werkwijze

1. Afspraak en offerte

Om een goed beeld te krijgen van jouw wensen komen wij graag met je in contact en ben je van harte welkom in onze showroom. Daarna ontvang je van ons een eerlijke prijsopgave.

2. Planning en aan de slag

Wanneer je akkoord gaat met onze offerte, stellen wij in samenspraak met jou een planning van werkzaamheden op.

3. Oplevering

Wanneer alle geplande werkzaamheden klaar zijn en alles is opgeruimd, verricht Tendenza Design samen met jou een grondige eindcontrole.

4. Nazorg

Wij hebben een uitstekende reputatie hoog te houden. Je kunt daarom vertrouwen op een feilloos resultaat en uitstekende nazorg.

Omdat klantcontact aan de basis staat voor het realiseren van de perfecte wand of vloer verwelkomen wij je met alle plezier persoonlijk in onze showroom in Purmerend. Laat je inspireren door onze collectie en de deskundige adviseurs van Tendenza Design.

Laurens Tol

Eigenaar

Contact

Laurens creëert met beton. Altijd zoekend naar nieuwe toepassingen, mogelijkheden, oplossingen. Hij durft te expirimenteren. Als creatief wil Laurens vooral mooie dingen maken. Daarbij heeft hij zelf een duidelijk oog voor wat mooi is en die opvatting zal hij ook overbrengen op klanten. Sturend, vanuit gewonnen vertrouwen. Hij drukt z’n zin/smaak niet door. Laurens is namelijk ook commercieel en beseft dat de klant uiteindelijk tevreden moet zijn. Geen pure kunstenaar dus, maar een gezonde mix van creatief, ambachtsman en dienstverlener.

Jerry

Adviseur

Contact

Hilde

Back office/Administratie

Contact

Kees

Applicateur

Contact

Rémon

Applicateur

Contact

Mack

Applicateur

Contact

Klanten vertellen