Wij werken vanuit onze passie voor wanden vloeren en gaan dan ook voor een perfect resultaat. Daarbij is samenwerking met onze klanten cruciaal. Aandachtig luisteren wij naar uw kleur-, materiaal- en budgetwensen, bespreken uw verwachtingen en de mogelijkheden. Eerlijk advies, wat we vertalen naar de vloer van uw dromen.

Werkwijze

1. Afspraak en offerte

Om een goed beeld te krijgen van uw wensen komen wij graag in contact met u en bent u van harte welkom in onze showroom. Daarna ontvangt u van ons een eerlijke prijsopgave.

2. Planning en aan de slag

Wanneer u akkoord gaat met onze offerte, stellen wij in samenspraak met u een planning van werkzaamheden op.

3. Oplevering

Wanneer alle geplande werkzaamheden klaar zijn en alles is opgeruimd, verricht Tendenza Design samen met u een grondige eindcontrole.

4. Nazorg

Wij hebben een uitstekende reputatie hoog te houden. U kunt daarom vertrouwen op een feilloos resultaat en uitstekende nazorg.

Omdat klantcontact aan de basis staat voor het realiseren van de perfecte wand of vloer verwelkomen wij u met alle plezier persoonlijk in onze showroom in Purmerend. Laat u inspireren door onze collectie en de deskundige adviseurs van Tendenza Design.

Laurens Tol

Eigenaar

Contact

Laurens creëert met beton. Altijd zoekend naar nieuwe toepassingen, mogelijkheden, oplossingen. Hij durft te expirimenteren. Als creatief wil Laurens vooral mooie dingen maken. Daarbij heeft hij zelf een duidelijk oog voor wat mooi is en die opvatting zal hij ook overbrengen op klanten. Sturend, vanuit gewonnen vertrouwen. Hij drukt z’n zin/smaak niet door. Laurens is namelijk ook commercieel en beseft dat de klant uiteindelijk tevreden moet zijn. Geen pure kunstenaar dus, maar een gezonde mix van creatief, ambachtsman en dienstverlener.

Klanten vertellen