Geïnteresseerd in beton ciré in uw woonkamer of badkamer? Dan moet u bij Tendenza Design zijn. Wij hebben een passie voor Béton Ciré en dat is niet voor niets. Door de veelzijdigheid van het materiaal en de kennis van onze vakmensen kunnen we elke opdracht weer een woning naar wens creëren. Dat maakt ons werk zo mooi. Wij gaan voor het beste, voor u!

Wat is beton ciré?

Béton Ciré is een decoratieve coating op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten. Beton cire is ideaal voor binnen- en buitenwerk, geschikt voor zowel vloeren en wanden als plafonds. En het mooiste is dat er geen voegen nodig zijn! Schoonmaak en onderhoud wordt daardoor veel eenvoudiger.
Beton Cire biedt een waaier aan mogelijkheden en afwerkingen; de grenzen stel je zelf. Het geeft je ruimten een uniek en persoonlijk karakter, dankzij de verschillende texturen (grof, middel of fijn), de grote verscheidenheid aan kleuren, de verschillende vernisafwerkingen (mat, satijn of hoogglans) en de verven en sluieringen met metallic-effecten. De ambachtelijke verwerking maakt dat elke afwerking zo mogelijk nog unieker en exclusiever oogt. Geen resultaat is te evenaren, geen twee oppervlakken zijn gelijk.

Wat voor ons telt is het eindresultaat. In onze zoektocht naar een optimaal, veelzijdig en hoogwaardig product,dat lang meegaat en dat zich voegt naar jouw behoeften, hebben we een evenwicht gevonden tussen hardheid en flexibiliteit. Wat houdt dat in? Ons product is geschikt voor de afwerking van elk mogelijk oppervlak, hoe groot ook, als één doorlopende coating, zonder naden en zonder scheuren. Zo voorkomen we vuilophoping en wordt reinigen en desinfecteren een stuk gemakkelijker, zodat we de ruimte beter vrij kunnen houden van ziektekiemen en bacteriën. Bovendien heeft microcement een hoge weerstand, zowel tegen intensief gebruik in loopzones als tegen het contact met schoonmaakmiddelen. Vandaar dat het veel wordt toegepast in badkamers en keukens.

Voordelen van Béton Ciré

 • Decoratieve coating, met vele opties
 • Naadloos oppervlak
 • Toepassing op vloeren, wanden en plafonds
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Grote verscheidenheid aan kleuren en texturen.
 • Ambachtelijke verwerking. Een exclusief en persoonlijk resultaat
 • Hoge hechtkracht. Geschikt voor alle mogelijke ondergronden: tegels, marmer, gres, terrazzo, gipsplaat, beton, cement, kalk, enz.
 • Grote bestendigheid tegen slijtage, schokken, krassen en chemicaliën
 • Waterdicht
 • Antislip (afhankelijk van afwerking)
 • Bespaart tijd en gecompliceerde verbouwingen. Zonder puin
 • Materiaaldikte 1 à 3 mm, dus zonder gevolgen voor de structurele belastingen van het gebouw
 • Heel goed verwerkbaar zonder bijzondere gereedschappen
 • Natuurlijke materialen. Milieuvriendelijk product
 • Gemakkelijk te onderhouden; reiniging met pH-neutrale zeep
 • Oppervlakten vrij van ziektekiemen en bacteriën
 • Beton ciré prijzen

  De prijzen voor beton ciré zijn van te voeren moeilijk vast te stellen. De prijs hangt namelijk af van diverse factoren. Hierbij moet u denken aan afwerking, dikte, kleur en aantal vierkante meters. Om de prijs zo nauwkeurig mogelijk te bepalen, kunt u het beste een offerteaanvraag doen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van uw situatie.

  Beton ciré is praktisch op alle plekken
  Beton ciré is een product dat op dit moment enorm populair is. Dit komt door de unieke uitstraling, maar ook door de veelzijdigheid van het product. Het is namelijk op diverse plekken toe te passen in een woning. Je kunt het namelijk laten aanbrengen op plekken als badkamers, douches, open haarden en zelfs het keukenblad.

  Waterdicht

  De samenstelling van beton ciré heeft, zoals wij al is uitgelegd, vele voordelen. Stoot- en krasvast is vaak het meest genoemde voordeel van dit product, maar de meeste mensen kiezen voor beton cire, omdat het waterdicht is. Je ziet het dan ook vaak terug in badkamers, omdat bijvoorbeeld een tegel minder waterdicht is. Dit komt door de voegen. Beton ciré daarentegen is egaal en 100% waterdicht en dus ideaal voor het afwerken van badkamers.

  Beton ciré kleuren

  Naast dat beton ciré 100% waterdicht en krasvast is, kan het ook nog eens in alle soorten kleuren worden toegepast. Voor een definitieve kleurkeuze raden wij uiteraard aan om die keuze te maken bij ons in de showroom. Maar op basis van ons kleurenschema kunt u alvast een indruk krijgen van de standaard kleuren die wij hanteren voor de Beton Ciré vloeren en wanden.

  Bekijk hier de kleuren