Geïnteresseerd in microcement in uw badkamer? Er zijn vele redenen om voor deze toepassing te kiezen. Het is een prachtige basis voor iedere badkamer en creëert een spa aan huis; alsof het een plaatje is uit een woonmagazine. En omdat de wanden naadloos wordt verwerkt ontstaat een enorm gevoel van ruimte.

Door de vele mogelijkheden past een microcement bij elke stijl, van industrieel tot rustiek. De microcement van Tendenza Design zijn verkrijgbaar in ral en NCS kleuren dat u voor mogelijk hield, een perfecte match met uw interieur is dus niet ondenkbaar. Met onze badkamers heeft u jaren zorgeloos plezier.

Wat biedt Tendenza Design

Een microcement badkamer komt pas echt tot zijn recht wanneer deze van kwaliteit is. Daarom onderscheiden wij ons door uitsluitend materialen te gebruiken van hoogwaardige materialen. Ook werken we alleen met gedreven vakmensen, zodat we met zekerheid die kwaliteit kunnen leveren die we onszelf ten doel hebben gesteld.

– Jarenlange ervaring in het aanbrengen van microcement
– Ruime keuze aan vloeren en wandafwerking.
– Showroom van ma t/m za geopend op afspraak, 100% aandacht voor uw aanvraag
– 1 duidelijk aanspreekpunt

Praktische voordelen van een microcement vloer

Een microcement badkamer in uw huis is naast bijzonder mooi ook zeer praktisch. Een belangrijk punt! Niemand heeft toch zin, tijd of geld voor onnodig onderhoud aan de woning.

– Onderhoudsvriendelijk
– Slijtvast
– Vrij van verborgen vuil of stofmijt
– Reinigbaar met slechts een vochtige doek
– Comfortabel
– Op lange termijn goedkoper dan tegels.
– Heerlijk genieten van uw spa aan huis.

Klanten vertellen