Wilt u een gietvloer leggen in huis? Er zijn vele redenen om voor deze vloeren te kiezen. Ze zijn een prachtige basis voor iedere ruimte in huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen; alsof het een plaatje is uit een woonmagazine. En omdat de vloer naadloos wordt gelegd ontstaat een enorm gevoel van ruimte.

Een gietvloer leggen op een bestaande ondergrond

Waarschijnlijk vraagt u zich af of de gietvloer op uw bestaande vloer gelegd kan worden. De vloeren van Tendenza Design kunnen op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Beton, zandcement, maar ook tegels of zelfs een houten vloer zijn geen probleem. Wij zorgen voor de juiste voorbewerking en geven gewoon garantie op de hechting van de vloer.

Door de vele mogelijkheden past een gietvloer bij elke woonstijl, van industrieel tot rustiek. De gietvloeren van Tendenza Design zijn verkrijgbaar in meer kleuren dan u voor mogelijk hield, een perfecte match met uw interieur is dus niet ondenkbaar. onze alifatische gietvloeren zijn UV-stabiel dus daar heeft u jaren zorgeloos plezier van.

Praktische voordelen van een gietvloer

Een gietvloer leggen in huis is naast bijzonder mooi ook zeer praktisch. Een belangrijk punt! Niemand heeft toch zin, tijd of geld voor onnodig onderhoud aan de woning.

– Onderhoudsvriendelijk
– Slijtvast
– Vrij van verborgen vuil of stofmijt
– Comfortabel
– Heerlijk om op te spelen, wonen en leven!

Prijs van een gietvloer

Wat een gietvloer leggen kost is afhankelijk van het aantal vierkante meters, het gebruikte materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Er zijn vele mogelijke gietvloeren en alleen met goed advies maakt u de juiste keuze. Wij bespreken graag uw wensen en verwachtingen, dan zal blijken wij voor elk budget een gietvloer kunnen leggen.

Klanten vertellen