Wilt u een microcement vloer leggen in huis? Er zijn vele redenen om voor deze vloeren te kiezen. Ze zijn een prachtige basis voor iedere ruimte in huis en laten uw interieur extra tot zijn recht komen; alsof het een plaatje is uit een woonmagazine. En omdat de vloer naadloos wordt gelegd ontstaat een enorm gevoel van ruimte.

Door de vele mogelijkheden past een microcement vloer bij elke woonstijl, van industrieel tot rustiek. De microcement vloeren van de broers van Tendenza Design zijn verkrijgbaar in ral en NCS kleuren dat u voor mogelijk hield, een perfecte match met uw interieur is dus niet ondenkbaar. Met onze vloeren heeft u jaren zorgeloos plezier.

Wat biedt Tendenza Design

Een microcement vloer komt pas echt tot zijn recht wanneer deze van kwaliteit is. Daarom onderscheiden wij ons door uitsluitend gietvloeren te leggen van hoogwaardige materialen. Ook werken we alleen met gedreven vakmensen, zodat we met zekerheid die kwaliteit kunnen leveren die we onszelf ten doel hebben gesteld.

– Twee broers met een passie voor vloeren
– Jarenlange ervaring in het aanbrengen van microcement
– Ruime keuze aan vloeren
– Showroom van ma t/m za geopend op afspraak, 100% aandacht voor uw aanvraag
– 1 duidelijk aanspreekpunt

Praktische voordelen van een microcement vloer

Een microcement vloer leggen in huis is naast bijzonder mooi ook zeer praktisch. Een belangrijk punt! Niemand heeft toch zin, tijd of geld voor onnodig onderhoud aan de woning.

– Onderhoudsvriendelijk
– Slijtvast
– Vrij van verborgen vuil of stofmijt
– Reinigbaar met slechts een vochtige doek
– Comfortabel
– Op lange termijn goedkoper dan andere vloeren
– Heerlijk om op te spelen, wonen en leven!

Klanten vertellen