Microcement PRO is het nieuwste, revolutionaire product op het gebied van microcement, waar we zeer trots op zijn. Het microcement PRO onderscheidt zich door onder andere zijn hoge drukpunt belasting. Ook de chemische weerstand is indrukwekkend.

Nieuw en revolutionaire

Door te kiezen voor een vloer of badkamer met Microcement PRO creëert u een mooie, warme, eigentijdse ruimte met een natuurlijke uitstraling. De Microcement PRO vloer heeft natuurlijke betonlook die niet wordt gegoten, maar met de hand gesmeerd. Daardoor heeft iedere vloer zijn eigen unieke betonlook uitstraling.

Die Microcement PRO vloeren zijn extreem hard en daardoor uitermate geschikt voor intensief gebruik. Dat is de reden dat Microcement PRO ook voor tafel- en keukenbladen kan worden gebruikt.

Praktische voordelen van een Microcement PRO vloer

Een Microcement PRO vloer leggen in huis is naast bijzonder mooi ook zeer praktisch. Een belangrijk punt! Niemand heeft toch zin, tijd of geld voor onnodig onderhoud aan de woning.

– Geschikt voor horeca
– Onderhoudsvriendelijk
– Zeer sterk en zwaar belastbaar
– Vrij van verborgen vuil of stofmijt
– Reinigbaar met slechts een vochtige doek
– Comfortabel
– Op lange termijn goedkoper dan andere vloeren
– Heerlijk om op te spelen, wonen en leven!

Microcement PRO is een hoogwaardig materiaal wat in een meerlaags systeem van 3 tot 4 mm dik wordt aangebracht. Dit materiaal is door zijn elastische vermogen minder bevattelijk voor scheurvorming.

Klanten vertellen