Microcement

Een mooie basis voor iedere ruimte

Microcement aanbrengen vergt een speciale techniek. Een combinatie van creativiteit en toewijding zorgt iedere keer voor een exclusief en duurzaam eindresultaat. Bij Tendenza Wall&Floor Design vinden wij het zeer belangrijk dat het werk met aandacht wordt uitgevoerd. Microcement is daarin één van onze belangrijkste en meest toegepaste producten.

Microcement: op verschillende manieren toe te passen

Microcement aanbrengen is voor ons dagelijkse kost. Microcement is een uniek type betonstuc. Gewreven beton is al lange tijd populair in Frankrijk, waar het oorspronkelijk vandaan komt. Inmiddels heeft Nederland Microcement ook helemaal ontdekt. De unieke samenstelling en mogelijkheden in kleur en structuur, maken beton ciré geschikt voor iedere ruimte. Badkamers, keukens, vloeren, meubels en open haarden: alles is mogelijk. Wilt u ook een eigen look creëren met perfect aangebracht Microcement?

Ook microcement in uw woning
of kantoor?

Tendenza Design is  gespecialiseerd in decoratief stucwerk, met liefde voor het vak uitgevoerd. Een combinatie van creativiteit en toewijding zorgt iedere keer voor een exclusief en duurzaam eindresultaat. Bij Tendenza Design vinden wij het zeer belangrijk dat het werk met aandacht wordt uitgevoerd. We komen daarom graag bij u langs om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken. Neem nu vrijblijvend contact met ons op!