Frescolori laten aanbrengen in uw woning? Dan bent u bij Tendenza aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat volledig gericht is op het aanbrengen van exclusief stucwerk. En wanneer het op exclusiviteit aan komt is frescolori een passende oplossing. Deze variant van stucwerk wordt steeds vaker toegepast in woningen en geeft een mooie uitstraling aan bijvoorbeeld uw woonkamer.

Frescolori kleuren

Het fijne van frescolori is deze variant van speciaal stucwerk in diverse soorten kleuren aan te brengen is. Hierdoor sluit het altijd goed aan in uw woning. Uw hoeft dus niet uw complete woning of inboedel aan te passen wanneer u ervoor kiest om frescolori aan te brengen in uw woning. Vaak wordt er gekozen om 1 wand met frescolori te bewerken.

Frescolori prijs

De prijs voor frescolori ligt hoger dan andere soorten stucwerk. Dit komt, omdat het materiaal duurder is en er voor een relatief klein gedeelte van de woning best wat tijd moet worden besteed om het speciale stucwerk aan te brengen. Ook is het lastig om van te voren een prijs vast te stellen en te communiceren zonder dat we de situatie hebben bekeken. Wij adviseren dan altijd even wat foto’s van uw wand(en) en de afmeting in m² mee te sturen. Hierdoor krijgen wij een goed beeld van de situatie en kunnen wij een veel betere schatting geven van de kosten die gemaakt zullen worden.

Waar frescolori aanbrengen?

De Italiaanse kalkpleister wordt gebruikt als decoratieve eindafwerking. Door de veelvoud aan kleuren en opties zie je frescolori dan ook vaak terug op de volgende plekken van een woning.

Badkamers
Toilet
Woonkamer
Keuken