Gietvloeren

Een mooie basis voor iedere ruimte

Tendenza heeft een passie voor gietvloeren en dat is niet voor niets. Door de veelzijdigheid van het materiaal en de kennis van onze vakmensen kunnen we elke opdracht weer een vloer naar wens creëeren. Dat maakt ons werk zo mooi. Wij gaan voor het beste, voor u!


Er zijn gietvloeren en gietvloeren

Bent u op zoek naar een gietvloer dan merkt u al gauw dat er uiteenlopende aanbieders en prijzen zijn. Er zijn dan ook verschillende in gietvloeren. Een gietlaag kan gemaakt worden met epoxy of polyurethaan. Epoxy is bijvoorbeeld niet scheuroverbruggend of UV-bestendig. Dat is prima geschikt voor uw garage maar niet als woonvloer in uw nieuwe woning. Onze alifatische polyurethanen zijn daarentegen scheuroverbruggend en UV stabiel. Dit is uitermate geschikt om jarenlang zorgeloos plezier van te hebben.

Voor elk budget een gietvloer

De prijs van een gietvloer is natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters. Daarnaast spelen ook het materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen een rol. Omdat wij u goed adviseren en uw verwachtingen bespreken kunnen wij voor elk budget de perfecte vloer leveren. Van een eenvoudige coatingvloer tot een hoogwaarde, UV-stabiele polyurethaan gietvloer.