Wij creëren met beton. Altijd zoekend naar nieuwe toepassingen, mogelijkheden, oplossingen. Hij durft te expirimenteren. Als creatief wil Laurens vooral mooie dingen maken. Daarbij heeft hij zelf een duidelijk oog voor wat mooi is en die opvatting zal hij ook overbrengen op klanten. Sturend, vanuit gewonnen vertrouwen. Hij drukt z’n zin/smaak niet door. Laurens is namelijk ook commercieel en beseft dat de klant uiteindelijk tevreden moet zijn. Geen pure kunstenaar dus, maar een gezonde mix van creatief, ambachtsman en dienstverlener.

Betonlook vloer op basis van Cement of kunststof

Naadloze doorlopende oppervlakten van vloeren, wanden, plafonds en meubels, materiaal continuïteit dat grenzen vervaagt tussen binnen en buiten.

In onze showroom stellen onze nieuwe klanten continue de vraag wat het verschil is tussen de ene microcement en de andere.

Waar de ene microcement een decoratieve coating is op basis van cement, kunsthars, toevoegingen en minerale pigmenten.

Heeft onze andere microcement een samenstelling van een monoliet (Rotsgesteente) en polymeer (kunststof) die naderhand in tegenstelling tot de andere microcement in alle RAL en NCS-kleuren verkrijgbaar is.

Welke is beter?

Het is moeilijk om te zeggen welke beter is dan de ander. Maar het komt er op neer dat het twee totaal verschillende vloeren zijn die elk een andere uitstraling en duurzaamheid hebben.

De microcement op basis van cement, kunsthars en pigmenten is een prachtige vloer met een mooie natuurlijke uitstraling, maar het is ook poreuze samenstelling waar ondanks de coating na enige tijd wat slijtage kan ontstaan in de vorm van vlekken door vocht of vet.

De microcement op basis van monoliet (Rotsgesteente) en polymeer (kunststof) is wederom een prachtige betonlook vloer die ten opzichte van de andere microcement vloer wat rustiger en egaler is. Wat een voordeel is ten opzichte van de microcement op basis van cement is dat deze vloer niet poreus is en waar niet snel vlekvorming zal ontstaan.

Het komt er dus op neer dat we u zo goed mogelijk willen informeren en u uiteindelijk de keuze maakt op basis van de stijl die bij u past.