Profiteer van een mooie korting!

Profiteer van een mooie korting op onze naadloze microcement- en PU vloeren door onze project- of burendeal waarbij de korting wel kan oplopen tot 40%. Neem gerust contact met ons op of kom langs bij ons in de showroom voor meer informatie en deskundig- en gratis kleuradvies.

Nieuwbouwprojecten 

U koopt een schitterend paleisje in een nieuwbouwproject. Daar komen natuurlijk veel beslissingen bij kijken, wat doen we met de keuken, gaan voor we voor tegels in de badkamer, of wordt het toch een naadloos systeem door middel van Microcement (Béton Ciré). Daarbij zijn de vloeren in uw woning toch een grote speler en kostenpost.

Korting

Wij van Tendenza Design zijn in de mogelijkheid om door efficiënt te plannen en goed te communiceren met de klant, een burendeal korting aan te bieden. Wat houdt dat in?

Nieuwbouwprojecten worden altijd in fases opgeleverd. Als u met uw buren in dezelfde periode uw woning krijgt opgeleverd, en allen ook geïnteresseerd bent in een PU giet of microcement vloer. Dan verwerkt Tendenza Design alle vloeren in dezelfde periode en daalt de m2 prijs enorm.

Voor meer informatie kunt op uiteraard altijd contact met ons opnemen. info@tendenzadesign.nl – 0299 407 747