Stelt u zich eens voor: u stapt uw nieuwbouwproject binnen. Er ligt een prachtige egale en onderhoudsvriendelijke ‘betonlook’ vloer, de wanden zijn op een unieke manier afgewerkt in uw droomkleur. Met uw bijpassende industriële interieur stapt u regelrecht een woonmagazine in.

Uw buren zijn ook op zoek naar de juiste vloeren en wanden voor hun nieuwe woning, maar hebben hele andere wensen. De buurman wil graag een rustieke look, de overburen gaan liever voor modern. Wist u dat de PU gietvloeren en microcement vloeren en microcement wanden van Tendenza Design perfect passen bij iedere woonstijl én dat u deze ook nog eens voordelig collectief kunt inkopen samen met uw buren? Lees alles over de mogelijkheden.

Profiteer van een gunstig tarief met collectieve inkoop

Een nieuwbouwproject is het perfecte moment om kennis te maken met de buren en om krachten te bundelen. Iedereen is immers op zoek naar de juiste inrichting, het liefst tegen zo laag mogelijke kosten. Daarom is het collectief inkopen van PU gietvloeren en microcement vloeren en wanden van Tendenza Design zo interessant. Hoe meer buren er aansluiten bij een gezamenlijke inkoop, hoe lager de prijs per vierkante meter. Voorrijkosten worden dan immers maar één keer berekend.

Natuurlijk betekent dit niet dat ieder nieuwbouwhuis exact dezelfde inrichting krijgt. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kiest iedereen zelf de gewenste materialen en kleuren  van vloeren en wanden, met een unieke woning als resultaat. Op naar uw droomhuis!

Hoe werkt collectief inkopen?

Tendenza Design staat voor een perfect resultaat, dat volledig aansluit op uw wensen. Ook bij de collectieve inkoop van vloeren en wanden houden we rekening met alle individuele wensen rondom kleuren, materialen en budgetten. Bent u samen met uw buren geïnteresseerd in collectieve inkoop? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

Wij brengen alle wensen in kaart en stellen een eerlijke prijsopgave op. Daarbij profiteert iedereen vanzelfsprekend van de collectieve inkoopprijs. Om deze voordelen te verkrijgen is het echter wel noodzakelijk dat de werkzaamheden tegelijker tijd gedaan kunnen worden.Bereken je prijs

microcement aanbrengen
collectief inkopen microcement
microcement aanbrengen

Microcement vloer

Een microcement vloer van Tendenza Design staat garant voor jaren zorgeloos woonplezier. De vloer wordt naadloos verwerkt, waardoor er een enorm gevoel van ruimte ontstaat. Een microcement vloer vormt een perfecte basis waarin het interieur in iedere woonstijl helemaal tot zijn recht komt. Het voelt bijna alsof je een showroom binnenstapt.

Microcement wanden

Naast microcement vloeren biedt Tendenza Design ook microcement wanden aan. Met de naadloze aansluiting op de vloer voelt het huis nog groter en ruimtelijker aan. De mogelijkheden in kleuren zijn oneindig. We kunnen microcement wanden vanzelfsprekend ook aanbrengen in ruimtes met een andere soort vloer.

Naast microcement wanden, bieden wij ook een uitgebreide collectie aan bijzondere wandafwerkingen. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde interieurontwerpers en architecten. Interesse? Neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek over de mogelijkheden.

Voor iedere woonstijl

De microcement vloeren en wanden van Tendenza Design zijn verkrijgbaar in eindeloze RAL- en NCS-kleuren. Samen gaan we graag op zoek naar de perfecte match met uw interieur. Voor iedere woonstijl geldt: uw huis lijkt straks wel een plaatje uit een woonmagazine. Of je stijl nu rustiek, industrieel of modern is.

Praktische voordelen microcement

Een microcement vloer van Tendenza Design is niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens ontzettend praktisch. Onze vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, slijtvast, vrij van verborgen vuil of stofmijt en gemakkelijk reinigbaar met slechts een vochtige doek. Kortom: een heerlijke vloer om op te spelen, wonen en leven. Meer over microcement vloeren

collectief inkopen microcement vloer

PU gietvloer

Een PU gietvloer van Tendenza Design biedt ontzettend veel mogelijkheden en past daarom bij iedere woonstijl, van industrieel tot rustiek. De polyurethaan vloer biedt naast een unieke, industriële look ook een aantal voordelen, waardoor de vloer enorm populair is.

PU gietvloer op een bestaande ondergrond

De vloeren van Tendenza Design kunnen op vrijwel iedere ondergrond worden verwerkt. We zorgen voor de juiste voorbewerking en geven garantie op de hechting van de vloer. Beton, zandcement, maar ook tegels of een houten vloer zijn daarom geen enkel probleem voor ons.

Praktische voordelen PU gietvloer

Een PU gietvloer van Tendenza Design is prachtig, en daarnaast ook nog eens ontzettend praktisch. Onze vloeren zijn namelijk zeer hygiënisch, eenvoudig schoon te maken, naadloos, geluiddempend en stoot- en krasvast. De PU gietvloeren zijn UV-stabiel en staan daarom garant voor jarenlang zorgeloos woonplezier.Meer over PU gietvloeren

pu gietvloer collectief inkopen

Het verschil tussen microcement en PU gietvloer

De microcement vloeren en wanden en PU gietvloeren van Tendenza Design bieden een unieke ‘betonlook’. De eindeloze mogelijkheden op het gebied van kleuren, materialen en budgetten maken deze vloer passend bij ieder interieur. De naadloze vloeren laten ieder vertrek ruimer ogen en zijn ook nog eens ontzettend onderhoudsvriendelijk. Maar wat is nu de juiste keuze voor uw woning: een microcement vloer of PU gietvloer?

De juiste keuze maken

De twee grootste verschillen tussen deze vloeren zijn het materiaal en de wijze van verwerken. Een PU gietvloer wordt gegoten, waardoor een egale vloer zonder structuur ontstaat. Een microcement vloer wordt met de hand gesmeerd, resulterend in een vloer met contrast en structuur. De microcement vloer voelt daardoor meer levendig aan.

Het verwerken van een microcement vloer duurt met zo’n vijf dagen meestal iets langer dan het gieten van een PU gietvloer, wat meestal drie dagen duurt.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Geen nood, wij helpen graag om de knoop door te hakken. We nemen ruim de tijd om uw wensen te bespreken en geven graag een passend advies over de juiste vloer voor uw droomwoning.Laat je vrijblijvend adviseren

PU Gietvloer van Tendenza Design

Collectieve inkoop microcement of PU gietvloer

Meer woningen, meer korting!

Bent u overtuigd van de voordelen van een microcement vloer of PU gietvloer van Tendenza Design en wilt u graag profiteren van collectief inkoopvoordeel? Ga dan in gesprek met de toekomstige buren van uw nieuwbouwproject over gezamenlijke inkoop. Hoe meer woningen, hoe hoger de korting waarvan u profiteert.

Zo deelt u bijvoorbeeld voorrijkosten met uw buren en daalt de vierkante meterprijs bij grotere oppervlaktes. Natuurlijk kiest iedereen de kleuren en materialen naar keuze, met unieke woningen als resultaat. Droomwoningen waar geleefd mag worden!Collectieve offerte opvragen

Stijlgids

Download onze Stijlgids met daarin de talloze mogelijkheden en voordelen van onze microcement vloeren, wanden en PU gietvloeren. Deel deze Stijlgids ook gerust met uw buren, bijvoorbeeld via de groepsapp.Download de Stijlgids

Over Tendenza Design

Wij gaan altijd voor een perfect resultaat. We luisteren naar uw wensen en geven eerlijk advies. Samen werken we aan de vloeren en wanden van uw dromen!

Tendenza Stijlgids