Green Spray bestaat uit hoogwaardige akoestische vlokken die door naadloze verspuiting tegen de ondergrond wordt aangebracht. De hoge kwaliteit van het materiaal zorgt voor een perfect eindresultaat. De toepassing van verschillende diktes, biedt voor elk akoestisch vraagstuk de juiste oplossing. Naast de standaard kleuren, leveren wij ook kleuren op verzoek.

Omschrijving

Green Spray is een kant en klaar verspuitbaar mengsel welke zich kenmerkt door unieke voordelen en extra’s ten opzichte van traditionele akoestische spuitwerk methodes. Dit product wordt stofvrij, voor gemengd en met geluidsreducerende machines aangebracht. Door het vooraf mengen van het product wordt er een zo perfect mogelijke homogene massa gecreëerd waardoor de kwalitieit altijd hoogwaardig te noemen is. Het product wordt in dunne lagen aangebracht om zo een zo vlak mogelijk uiterlijk te
creëeren. Door vermenging met speciaal geselecteerde additieven wordt de levensduur en brandveiligheid geoptimaliseerd. De Green Spray is leverbaar in 1 oppervlakte structuur in verband de fijne ingrediënten.

Voordelen

– Schapenwol is 100% ecologisch
– De akoestische panelen bevatten geen schadelijke vezels zoals in glas- en steenwol
– Luchtzuiverend en bevordert de binnen luchtkwaliteit
– Vochtregulerend en kan tot ca 35% van het eigen gewicht aan vocht opnemen
– Korte doorlooptijd door een 2 laags systeem
– Gemakkelijk en onzichtbaar te repareren
– Licht in gewicht en een hoge flexibiliteit
– Licht stootvast
– Zelfdovend en geen druppelvorming bij brand

Klanten vertellen